Jacob Nossell på de sociale medier

THANK YOU for an amazing night. - So good to be back together. Beautiful souls. Thanks to The American Academy for hosting us in the next few days. #Sensorium #Enactlab #PaolaPrestini

Første forretningsrejse i Nossell og Co. til Rom og Det Amerikanske Akademi for at hjælpe med opera og tilgængelighed. Glæder os! #sensorium #Enactlab #PaolaPrestini

Første forretningsrejse i Nossell og Co. til Rom og Det Amerikanske Akademi for at hjælpe med opera og tilgængelighed. Glæder os!

World Stroke Day 2021. Supergodt arrangement af @hjernesagen_officiel. Tak for støtte af @trygfonden!

Iværksætter-bootcamp med besøg af @miatheresewagner - interview af @greatminority.dk

Se med i morgen - når Jacob Nossell takker af for denne gang i CP-TV!

-

Den afgående vært på CP-TV Jacob Nossell har bedt radiomanden Mikael Bertelsen om at give tre gode råd til aspiranten Peter Græsbøll Holm på CP-TV's talenthold, om hvordan man laver et godt ...interview.

Peter er medvært i ugens udgave af CP-TV, hvor det handler om, hvordan det er at vise de sårbare sider af CP i TV. Vi skal bl.a. tale om den aktuelle dokumentarserie - Helt i særklasse, der følger livet på en efterskole for unge med handicap.

Se alle Mikael Bertelsens gode råd til Peter og resten af talentholdet i morgen d. 26. august kl. 19.30 i CP-TV - her på Facebook Live.

I morges var Signe og jeg i Go' morgen Danmark og Go' aften LIVE for at tale om vores bootcamp for unge iværksættere med handicap, vi laver i samarbejde med Dansk Handicap Forbund.

Vi talte bl.a. om udfordringerne og mulighederne ved iværksætteri, når man har et ...handicap.

Se med her!

Tak til Tuborgfondet for støtten til projektet!

Så har Signe og jeg været i Go' Morgen DK for at tale om vores iværksætterbootcamp for unge med handicap.

Vi talte bl.a. om, hvilke muligheder man har som iværksætter for selv at skabe rammerne om at gøre det, man er rigtig god til.

- Og hvilke samfundsmæssige ...tiltag, man kan gøre for iværksættere med handicap i fremtiden med Dansk Erhverv - bl.a. på hvordan fleksjob-ordningen bedre kan indrettes for iværksættere med handicap.

Link kommer til indslaget snart. God torsdag derude!