Jacob Nossell på de sociale medier

GLÆDELIG INTERNATIONAL HANDICAPDAG
FN's internationale handicapdag bliver ofte en lidt mærkelig og diffus størrelse. Så i år vil jeg helt konkret bruge dagen på at sætte fokus på hjælperordningen (BPA-ordningen).

Rundt omkring i landet oplever mange personer med ...handicap, der benytter BPA-ordningen, besparelser og forringelser. For mange er BPA’en forskellen mellem liv og død. I CP Danmark arbejder vi for en bedre og styrket BPA-ordning – ikke på flere besparelser.

Handicap glæder både dig og mig.

Glædelig international handicapdag!

#CPDanmark Danske Handicaporganisationer Muskelsvindfonden - Plads til forskelle #LOBPA #UN #DigogMig

THANK YOU for an amazing night. - So good to be back together. Beautiful souls. Thanks to The American Academy for hosting us in the next few days. #Sensorium #Enactlab #PaolaPrestini

Første forretningsrejse i Nossell og Co. til Rom og Det Amerikanske Akademi for at hjælpe med opera og tilgængelighed. Glæder os! #sensorium #Enactlab #PaolaPrestini

Første forretningsrejse i Nossell og Co. til Rom og Det Amerikanske Akademi for at hjælpe med opera og tilgængelighed. Glæder os!

World Stroke Day 2021. Supergodt arrangement af @hjernesagen_officiel. Tak for støtte af @trygfonden!

Iværksætter-bootcamp med besøg af @miatheresewagner - interview af @greatminority.dk

Se med i morgen - når Jacob Nossell takker af for denne gang i CP-TV!

-

Den afgående vært på CP-TV Jacob Nossell har bedt radiomanden Mikael Bertelsen om at give tre gode råd til aspiranten Peter Græsbøll Holm på CP-TV's talenthold, om hvordan man laver et godt ...interview.

Peter er medvært i ugens udgave af CP-TV, hvor det handler om, hvordan det er at vise de sårbare sider af CP i TV. Vi skal bl.a. tale om den aktuelle dokumentarserie - Helt i særklasse, der følger livet på en efterskole for unge med handicap.

Se alle Mikael Bertelsens gode råd til Peter og resten af talentholdet i morgen d. 26. august kl. 19.30 i CP-TV - her på Facebook Live.

I morges var Signe og jeg i Go' morgen Danmark og Go' aften LIVE for at tale om vores bootcamp for unge iværksættere med handicap, vi laver i samarbejde med Dansk Handicap Forbund.

Vi talte bl.a. om udfordringerne og mulighederne ved iværksætteri, når man har et ...handicap.

Se med her!

Tak til Tuborgfondet for støtten til projektet!